fbpx
Title Image

ΚΟΦΙΝΑΚΙ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΚΟΦΙΝΑΚΙ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Παράγεται από φρέσκο παστεριωμένο 100% κατσικίσιο γάλα. Το Κοφινάκη Γραβιέρα Κατερίνη ανήκει στην κατηγορία των σκληρών τυριών. Ωριμάζει τουλάχιστον για 90 ημέρες σε ειδικά διαμορφωμένους θαλάμους ( ωριμαντήρια) κάτω από την διαρκή επίβλεψη και φροντίδα των τυροκόμων μας. Παράγεται σε κεφάλια των 2 κιλών περίπου και συσκευάζεται μετά την ωρίμανσή τους σε Vacuum και διατηρείται σε ψυκτικούς θαλάμους σε θερμοκρασία 2-4 βαθμούς Κελσίου.

Ετικέτες
σκληρά τυριά, τυριά
Call Now Button