fbpx
Title Image

ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΑ

ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΑ

Παράγεται από παστεριωμένο φρέσκο κατσικίσιο γάλα με έως 10% πρόβειο. Ανήκει στην κατηγορία των σκληρών τυριών. Ωριμάζει τουλάχιστον για 90 ημέρες σε ειδικά διαμορφωμένους θαλάμους ( ωριμαντήρια ) κάτω από την διαρκή επίβλεψη και φροντίδα των τυροκόμων μας. Παράγεται σε κεφάλια περίπου 10 κιλών και συσκευάζεται μετά την ωρίμανσή τους σε Vacuum και διατηρείται σε ψυκτικούς θαλάμους σε θερμοκρασία 2-4 βαθμούς Κελσίου.

Ετικέτες
2, σκληρά τυριά, τυριά
Call Now Button