ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΣΑΓΑΝΑΚΙ

κεφαλοτύρι σαγανάκι

ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΣΑΓΑΝΑΚΙ

  1. Η φέτα του τυριού καλό είναι να έχει πάχος τουλάχιστον 1,5 εκ. Την περνάτε γρήγορα από κρύο νερό κι απ’ τις δυο πλευρές και στη συνέχεια την αλευρώνετε καλά. Τινάζετε ελαφρά να φύγει το περιττό αλεύρι.
  2. Ζεσταίνετε τόσο λάδι σε τηγάνι, ώστε να σκεπάζει περίπου το 1/3 από τα πλαϊνά του τυριού. Ψήνετε μερικά λεπτά και από τις δυο πλευρές μέχρι να ροδίσουν. Σερβίρετε ζεστό και αν θέλετε προσθέτετε λεμόνι.
Χωρίς σχόλια

Συγνώμη η φόρμα για τα σχόλια είναι κλειστή αυτή τη στιγμή.